- Psicoterapia psicocorporal postreichiana -

A Orgó-Centre de Psicoteràpia estem compromesos a millorar la salut de les persones que estan buscant superar els seus trastorns com l'ansietat, la depressió i altres problemes que els impedeixen viure les seves vides de manera més plena i amb plaer.


El nostre compromís no es limita exclusivament a ajudar als nostres pacients a viure millor les seves vides, si no també els acompanyem a enriquir el seu procés personal de realització.


A Orgó oferim atenció psicoterapèutica i psicològica per nens, adolescents, adults, parelles i famílies fent ús d'eines de treball procedents de la psicoteràpia post-reichiana, dinàmica i corporal, integrant una nova aportació terapèutica com és l'estimulació bilateral dels hemisferis cerebrals (EBL).


Aquestes eines són:

Psicoteràpia corporal
Psicoteràpia Breu Caracteronalítica PBC-Vegetoterapia Caracteroanalítica (VC) (Teràpia profunda)
Sexologia Clínica
Clínica del trauma
E.M.D.R (Dessensibilització per moviments oculars)
Teràpia específica pels trastorns post-traumàtics
Psicoteràpia dels trastorns dissociatius
Tractament psicològic i psicoterapèutic dels trastorns de la conducta alimentaria


L'actuació d'Orgó i la pràctica professional dels seus membres, es desenvolupa a partir de la teoría del Funcionalisme Orgonòmic i de la Vegetoterapia Caracteroanalítica de Wilhelm Reich segons la sistemàtica desenvolupada per Federico Navarro, i les aportacions post-reichianes de l'Escuela Española de Terapia Reichiana (ES.Te.R), integrant el mètode de tractament per l'estrès post-traumàtic (E.M.D.R) de Francine Shapiro.

Oferim tractament psicoterapèutic en les següents llengües: anglès, francès, suec, italià i català
.